Over Garage Degryse

Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1988 erkend Ford verkooppunt en hersteller is. Zaakvoerder Joris Degryse baat samen met zijn echtgenote Marie-Claire Neirinck en hun dochter Fabienne Degryse de garage uit. Om mee te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de autowereld, volgen wij permanente trainingen bij Ford.

Wij bieden hierdoor niet alleen kwalitatief goede auto's maar ook professioneel advies aan de hand van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de autowereld. Wij houden u graag op de hoogte van deze ontwikkelingen door regelmatig op onze website ook nieuwsberichten te plaatsen.

Onze werkplaats

In onze werkplaats gebeuren de onderhoudswerken aan wagens van alle merken. Het is van het grootste belang dat u uw wagen met regelmatige servicebeurten en onderhoud in conditie houdt. Hiermee zorgt u ervoor dat uw voertuig in de allerbeste staat verkeert. Onze door Ford getrainde monteurs zorgen ervoor dat u de allerbeste service krijgt. Wij gebruiken originele onderdelen, die ontworpen en gebouwd zijn om perfect in uw voertuig te passen en presteren. Wij beschikken over gespecialiseerde apparatuur om technische storingen in Ford personen- en bedrijfswagens op te sporen en te herstellen.

Wij zijn een erkend contactpunt voor carrosserieherstellingen. Wij herstellen alle merken van wagens volgens de strengste kwaliteit, veiligheid en milieunormen, garanderen een maximale mobiliteit en zorgen voor professioneel advies bij de verzekeringsadministratie.

Wist u dat Ford de eerste constructeur is die 3 jaar garantie geeft op iedere carrosserieherstelling die is uitgevoerd bij een Ford Erkende Carrosserie?


Hierbij 5 goede redenen om uw Ford bij ons te laten herstellen:

  • Professioneel en ervaren advies: Wij zorgen voor een duidelijk schadebestek en/ of verlenen advies m.b.t. de afwikkeling van uw verzekeringsadministratie.
  • Vervangwagen: Tijdens de herstellingsperiode van uw voertuig kan u rekenen op een vervangwagen, al dan niet gratis, afhankelijk van de afspraken.
  • Kwaliteits- en veiligheidscontrole: Om uw wagen te onderwerpen aan de hoogste kwaliteitsnormen, garanderen wij u de nodige kwaliteits- en veiligheidscontroles tijdens het Ford controleproces.
  • Ford ondersteuning: Ford is steeds aanwezig en houdt een oogje in het zeil. Het Ford Erkende Carrosserie netwerk is het resultaat van een akkoord tussen een aantal verzekeringsmaatschappijen, Ford en zijn verdelers.
  • Garanties: Herstellingen uitgevoerd bij een Ford Erkende Carrosserie genieten een zeer goede reputatie. Naast het feit dat de originele Ford-onderdelen gedekt zijn door een 1 jaar, blijft u genieten van de 6 jaar waarborg tegen doorroesten


Meer dan genoeg reden om uw onderhoud bij ons te laten regelen.

Neem contact opBoek een afspraak


LPG

Wij zijn ook erkend LPG installateur. Naast het installeren en onderhouden van nieuwe installaties staan wij ook in voor het onderhoud van reeds bestaande installaties.


Onze contactgevens

Garage Carrosserie Joris Degryse
's Graventafelstraat 1
8980 Passendale
Routebeschrijving  

Email: [email protected]
Tel: 051 77 04 07
Fax: 051 77 18 38


OPENINGSUREN

Maandag
08.00 tot 12.00 - 13.00 tot 18.30


Dinsdag
08.00 tot 12.00 - 13.00 tot 18.30


Woensdag
08.00 tot 12.00 - 13.00 tot 18.30


Donderdag
08.00 tot 12.00 - 13.00 tot 18.30


Vrijdag
08.00 tot 12.00 - 13.00 tot 18.30


Zaterdag
08.30 tot 12.00


Neem contact op Kom langs


Foto's van ons bedrijf

< X  >
Ford Mach-E onthulling
< X Ford Mach-E onthulling >
Ford Mach-E onthulling
< X Ford Mach-E onthulling >
Ford Mach-E onthulling
< X Ford Mach-E onthulling >
Ford Mach-E onthulling
< X Ford Mach-E onthulling >
Ford Mach-E onthulling
< X Ford Mach-E onthulling >

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen