Ford Herstellingen

Herstellingen

Het juiste adres voor alle service die u nodig heeft.

Ford-verdelers/Erkende Herstellers bieden een uitstekende service wanneer uw wagen aan herstelling toe is. Alle technici hebben een opleiding genoten bij Ford, waar kwaliteitscontrole garant staat voor een resultaat van topkwaliteit. Wij bieden u de juiste onderhoudsoplossingen voor wagens van alle leeftijden en nemen indien nodig contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Daarnaast blijft uw Ford-garantie tegen doorroesten voor de volledige wagen geldig.

 • Ford werknemer met onderdelen
 • Uw Ford blijft veilig met Originele Ford-onderdelen

  Onze wisselstukken zijn vervaardigd volgens dezelfde hoge eisen als onze wagens. Kies originele Ford-onderdelen voor optimale prestaties, veiligheid en levensduur. De hoge normen van de originele Ford-onderdelen garanderen hun pasvorm en afwerking, betrouwbaarheid en prestaties. Gebruik originele Ford-onderdelen en behoud de inruilwaarde van uw wagen, met als resultaat dat potentiële kopers meer betalen voor uw auto. U herkent een origineel Ford-onderdeel aan ons gemakkelijk te herkennen handelsmerk, meestal aangebracht op een opvallende plaats.

  Neem contact op


 • Ford Ruitherstelling
 • Ruitherstelling

  Een steentje kan gemakkelijk opvliegen en uw voorruit beschadigen. Net zo gemakkelijk bezorgt onze ruitherstellings-dienst u weer een onbelemmerd zicht. Met behulp van innovatieve technologie en het modernste gereedschap proberen onze specialisten altijd eerst, indien mogelijk, om de beschadigde ruit te herstellen, om u op deze manier tijd en geld te besparen. Om dit te kunnen doen, mag de schade:

  - Niet groter zijn dan een muntstuk van 2 euro
  - Niet op minder dan 10 cm van de zijkant van de ruit liggen
  - Niet in het directe gezichtsveld van de bestuurder liggen

  Plan ruitherstelling in


 • Ford carrosserie uitdeuken
 • Uitdeuken zonder spuiten

  'Paintless Dent Removal' (PDR of uitdeuken zonder spuiten) is een unieke techniek waarmee onze specialisten op een goedkope manier kleine deuken uit de carrosserie kunnen verwijderen. In de meeste gevallen is herspuiten van de beschadigde onderdelen niet nodig. Dit is een lijst met schadegevallen die hersteld kunnen worden met de PDR-techniek:

  - Hagelschade
  - Deuken veroorzaakt door autoportieren en winkelwagentjes
  - Kleine beschadigingen aan de carrosserie
  - Kleine beschadigingen aan de bumper

  Plan een service afspraak


Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen